Retraite Kia Ora, Secret Hideaway.

Yoga & Mindfulness

 

Bijzondere retraites voor iedereen die kennis wil maken met yoga, mindfulness. Gezelligheid en ontspanning staat hier voorop en alleen jij bepaalt wat je wilt ervaren.

Kom helemaal tot rust en herlaad je energie.
Kom heerlijk genieten op een prachtige plek aan de kust van Andalusië.
Laat je 4 dagen inspireren met yoga, mindfulness, gezonde voeding, meditatie, wandelen en ontspannen.
Met behulp van een praktisch stappenplan laten we je zien, hoe je met simpele yoga- en mindfulness oefeningen je leven positief kunt beïnvloeden.
Door je een een paar dagen terug te trekken van alle drukte, kun je weer ruimte maken voor nieuwe inzichten en persoonlijke groei.
Tijd om even stil te staan bij wat voor jou echt belangrijk in je leven is.
Gun dit jezelf !

Ontdek, net als wij, hoe een bewuste levensstijl en aandacht voor jezelf kan leiden tot een succesvoller en energieker leven. Ons geheim van een succesvol leven is om je op jezelf te concentreren en je omgeving bewust te ervaren zoals ze werkelijk is.

Onze retraites zijn kleinschalig en bieden veel persoonlijke aandacht en vrijheid. Het maximale aantal personen dat tijdens een retraite verblijft is 6.

Bij Villa Kia Ora hebben alle slaapkamers een eigen badkamer en een groot balkon met een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende heuvels. Je kunt ervoor kiezen om een ​​tweepersoonskamer te delen of om deze als een eenpersoonskamer te boeken.

Onze luxe Villa Kia Ora ligt verscholen in een groene, weelderige vallei net buiten het witte Andalusische dorpje Casares, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de glooiende heuvels van Andalusië.
Villa Kia Ora is de perfecte plek om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen, in deze prachtige natuurlijke omgeving kom je vanzelf tot rust kun je genieten van de luxe en persoonlijke aandacht.

Gasten kunnen genieten van de grote tuin, ontspannen in de lounges, een wandeling maken in het omliggende natuurgebied of gebruikmaken van het zwembad. Breng aangename avonden door in onze zwembad lounge of geniet van de nachtelijke stilte en kijk naar de sterrenhemel.

De prachtige Spaanse Mediterrane stranden liggen op slechts 20 minuten afstand. Het witte bergdorpje Casares kan in 10 minuten worden bereikt.

Villa Kia Ora ligt op 60 minuten rijden van de luchthaven van Malaga